Tapahtumat

Rautatiepäivä Vierumäellä.

Tapahtuma käynnistyy siis klo 10 kun höyryjuna pysähtyy ensimmäisen kerran asemalla matkallaan kohti Heinolaa. Pidemmän pysähdykset höyryjuna tekee asemalla klo 12.23-12.55 ja 17.53-18.15. Elävää musiikkia tarjolla klo 17 alkaen Ismo Haaviston voimin.

Näytteilleasettajat ovat tervetulleita asemalle sopimuksen mukaan jo perjantaina iltapäivästä ja lauantaina n.klo8 alkaen. Mobilistit toki päivän mittaan oman aikataulun mukaan. Kaikille näytteilleasettajille ja museoautolla saapuville on tarjolla makkara/kahvikuponki, jonka voi lunastaa asemarakennuksen viereltä makkaragrilliltä.

Myös rautatieläisten sauna on lämpimänä ja vapaassa käytössä koko tapahtuman ajan, pyyhe kannattaa siis varata mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja etukäteen ja tapahtuman aikana
Jonne Seppänen
p.045-6747772

Hei

Järjestämme Rautatiepäivä-tapahtumaa Vierumäen rautatieasemalla 10.6.. Tapahtuman vetonaulana on Lahden ja Heinolan väliä liikennöivä höyryjuna. Junan kyydissä on mahdollisuus tehdä päiväretki Lahteen tai Vierumäelle! Idyllisellä asema-alueelle järjestetään samassa yhteydessä Rautatiepäivä-tapahtuma. Pihaan saapuu höyryveturin lisäksi mm. museobussia, mobilistia, maatalouskonetta, paikallisen VPK:n kalustoa.

Päijät-Hämeen saunapäivän kunniaksi pyrimme myös avaamaan rautatieläisten saunan tapahtumapäivänä yleiseksi saunaksi. Aseman lastaulaiturilla pidetään koko päivän kahviota ja klo 17 laiturilla esiintyy bluemies Ismo Haavisto. Junassa konnari penää pientä taksaa matkalipuista, mutta muuten tapahtuma on maksuton! Tapahtuma on myös osana Päijät-Hämeen kylät-tapahtumaa. Alueella järjestetään myös maksuton peräkonttikirppis, tuo ylimääräiset tavarat myyntiin!

Mielellään myös teidän autoja ja/tai kontakteja otettaisiin mukaan tapahtumaan!

Terv. Jonne Seppänen p.0456747772
Lahden rautatieharrastajat Topparoikka ry.
Asematie 16, Vierumäki (Heinola)