Tapahtumat

Vierumäen rautatiepäivä

Vierumäen asemamiljöö toimii rautatiehenkisen tapahtumapäivän keskipisteenä 9.6.2018 klo 10-18. Vetonaulana höyryveturi Pikku-Jumbo jonka kyydissä voi tehdä Vierumäeltä parin tunnin höyryjunaretken. Asemarakennuksessa pienoisrautatietä, näyttelyä, kahviota. Alueelle saapuu vanhoja kulkuneuvoja, maatalouskoneita yms. Aseman makasiinissa toimii kahvio josta voi ostaa makea ja suolaista pientä syötävää. Museo-/harrasteajoneuvolla saapuvalle tarjolla kahvi/makkaraliput.
Ratapihan reunalla järjestetään myös peräkonttikirppis, johon voi osallistua ilman pääsymaksua. Tänä vuonna Vierumäen Aavehallilla myös oheistapahtumaa; mm. rautatieaiheisia lyhytfilmejä ja musiikkia. Tervetuloa nauttimaan höyryn ja koivuhalon tuoksuisesta kesäpäivästä.


Tapahtuma-alueelle vapaa pääsy. Höyryjunaan ja Aavehallin iltaohjelmaan pääsymaksu. Seuraa ohjelman päivittymistä facebookissa.
Lisätietoja tapahtumasta myös www.topparoikka.net, sekä höyryjunasta www.hoyryllaheinolaan.net

Omistatko vanhan auton, työkoneen, maamoottorin? Haluaako yhdistyksesi tulla esittelemään toimintaa? Onko vintillä tavaraa josta haluaisit päästä eroon peräkonttikirppiksellä. Osaatko soittaa, laulaa tai omaatko muita taitoja joita voisi yhdistää tapahtumaan. Ilmoittaudu mukaan koko kylän kesätapahtumaan info@topparoikka.net!